Sauna accessoires en saunageuren

Sauna

finse sauna sfeer banner

Sauna geuren en sauna accessoires

De saunageuren in onze webshop zorgen voor de echte Finse saunabeleving. Sauna opgietmiddel op basis van etherische olie of parfum voor ieder wat wils. Tevens bieden wij een groot assortiment van sauna accessoires aan. Of je nu een lekkere sauna geur zoekt, of een opgietemmer, je vindt het allemaal in onze sauna webshop.

Kies uit één van de onderstaande categorieën!

Saunageuren en sauna accessoires

Wij bieden een ruim assortiment saunageuren en sauna opgietmiddelen aan. Ook hebben we een ruim aanbod in sauna accessoires wat de sauna beleving nog prettiger maakt. In je privé sauna creëer je telkens weer een andere beleving met onze overheerlijke saunageuren. De sauna geuren hebben naast een prettige geurbeleving, ook een goede uitwerking op lichaam en geest. De sauna geuren verdampen volledig en zijn zuinig in het gebruik.

Een saunabeleving is pas compleet met een heerlijke, intense saunageur. Onze saunageuren hebben allemaal hun specifieke eigenschappen. Sommige saunageuren zijn rustgevend en ontspannend, terwijl andere saunageuren juist verfrissend en energierijk werken. 

Etherische Oliën en Opgietconcentraat zijn middelen die vaak in de sauna worden gebruikt.

De sauna-opgietconcentraten dienen te worden verdund  en lossen op in het frisse water van uw saunaemmer. De sauna-opgietconcentraten zijn beschikbaar in verschillende geuren van eucalyptusgeur en een frisse mintgeur tot een ontspannend lavendelaroma.

Etherische oliën zijn pure natuurproducten. Behalve voor in de sauna zijn ze ook geschikt in een stoomcabine of een geurschaal; in de sauna zijn slechts enkele druppels nodig bij gebruik.

De saunaoliën met lavendelgeur worden meestal gebruikt in een saunadruppelaar. In combinatie met een klein laagje water verzorgen ze het ultieme ontspannen gevoel van een ware aromatherapie in uw eigen sauna! 

Naast de opgietconcentraten vindt u hier ook infraroodgeuren en opgiet-accessoires.

bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl