saunalamp-sauna lampkappen

Sauna-lampen

Sauna lamp voor sfeervolle saunaverlichting

De verlichting in uw sauna moet sfeervol zijn. Het kan de persoonlijke en ontspannen sfeer tijdens uw saunagang sterk beïnvloeden. Onze collectie saunaverlichting is vooral gericht op een authentieke Finse sauna-beleving. Zo bestaat het assortiment saunalampen van Saunaspul.nl voornamelijk uit sfeervolle lampenkappen.

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Sauna verlichting

De meeste lampenkappen voor de sauna zijn voornamelijk van hout gemaakt zoals Pine en Red Cedar.

Een eigen sauna in je huis?


Of misschien ben je van plan om een sauna thuis te gaan bouwen. Je bent behalve en saunacabine, saunakachel en sauna accessoires ook saunaverlichting nodig.

Goede saunaverlichting is essentieel in de sauna. Niet alleen om alles goed te kunnen zien wat zich zoal in de sauna bevind. Goede saunaverlichting zorgt ook voor de juiste sfeer. Verlichting in de sauna is belangrijk om bijvoorbeeld de hoogte van de sauna temperatuur en luchtvochtigheid op de thermo-hygrometer af te kunnen lezen.

Je kan niet zomaar ieder willekeurig lampje in de sauna monteren. Saunaverlichting is speciaal bedoeld voor gebruik in de sauna omdat de temperaturen heel hoog kunnen oplopen.

De luchtvochtigheid speelt ook een rol bij de aanschaf van goede sauna verlichting. Niet alle verlichting is hiervoor geschikt.

blauwe banner

© 2020 Saunaspul.nl