stoombad-geur

Stoombad

banner-stoomcabine-sfeer

Stoombad

Wellness in je eigen badkamer met een eigen stoomcabine. Als je daarover beschikt en je zoekt heerlijke stoombadgeuren dan ben je bij Saunaspul.nl aan het goede adres. Een stoomcabine geeft door zijn warmte een ontspannen gevoel. Het gebruik van stoombadgeuren stimuleert de luchtwegen om zich te openen.

Kies uit één van de onderstaande categorieën!

Winkelen per
Filter producten
Categorie
  1. Stoombad milk 3
  2. Stoombad-accessoires 6

  1. Stoombad milk

    Stoombad milk

  2. Stoombad-accessoires

    Stoombad-accessoires

Stoombadgeuren

Wellness in je eigen badkamer met een eigen stoomcabine. Als je daarover beschikt en je zoekt heerlijke stoombadgeuren dan ben je bij Saunaspul.nl aan het goede adres. Een stoomcabine geeft door zijn warmte een ontspannen gevoel. Het gebruik van stoombadgeuren zoals de stoombadmilk eucamint stimuleert de luchtwegen zich te openen.

Werking van een stoombad

Een stoombad heeft een luchtvochtigheid van circa 98% en een temperatuur tussen de 40-50 ºC. In deze ruimte wordt door het zweten de huid gereinigd en ook de poriën gaan open staan zodat het vuil eruit kan. De huid wordt zacht en soepel. Stoombadgeuren zorgen voor een verfrissend gevoel en is een weldaad voor de luchtwegen.

Stoomdouche: een weldaad voor lichaam en geest

De stoomdouche is een combinatie van stoombad en douche. Terwijl de normale douche kan worden gebruikt zoals u gewend bent, zorgt een stoomgenerator ervoor dat hete stoom door de sproeiers in de douchecabine komt. Deze stoom kan worden vermengd met heerlijke stoombadgeuren zoals eucalyptus melk. Door de warmte in de stoomcabine ga je transpireren waardoor de huid schadelijke stoffen af voert, spanningen verdwijnen en pijn in gewrichten en spieren wordt verminderd.

Een stoomcabine heeft dezelfde uitwerking op de gebruiker als een sauna, het belangrijkste is de ontspanning in de warmte eventueel aangevuld met stoombadgeuren om de luchtwegen te openen.bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl