hamam-olie-zeep-warmtedoek

Hamam

sfeer banner hamam

Hamam is een Arabisch woord wat zoveel betekent als het reinigingen van lichaam en geest. Je hebt voor deze reiniging een aantal Hamam producten nodig zoals zeep, schuimzak en olie. Deze producten vind je bij ons in de webwinkel. Producten van Dalan d'Olive zijn uitermate geschikt voor een uitgebreide Hamam behandeling. Een Hamam behandeling is een combinatie van scrub- en zeepritueel waarbij de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Kies uit één van de onderstaande categorieën!

Winkelen per

Hamam

Hamam is een Arabisch woord wat zoveel betekent als badhuis voor het reinigingen van lichaam en geest. Je hebt voor deze reiniging een aantal Hamam producten nodig zoals zeep, schuimzak en olie. Deze producten vind je bij ons in de webwinkel. Producten van Dalan d'Olive zijn uitermate geschikt voor een uitgebreide Hamam behandeling. Een Hamam behandeling is een combinatie van scrub- en zeepritueel waarbij de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Hamam zeep en olie zijn goed voor je huid

Tijdens de Hamam behandeling kun je gebruik maken van een peelinghandschoen. De peelinghandschoen word gebruikt voor het scrubben van de rug en lichaam met scrubzout. Dit zorgt er voor dat je dode huidcellen worden verwijderd. Na het scrubben begint het zeepritueel. Het rijkelijk insmeren van het lichaam met zeep zorgt er voor dat overtollig talg wordt weggehaald en je huid diep gereinigd wordt. Na deze behandeling kun je het lichaam nog insmeren met massageolie en je heerlijk laten masseren.

Het is goed voor je bloedsomloop en het is ultiem ontspannen

Dit masseren kun je doen met Hotstones. Het idee hierbij is om met warme lava stenen een ontspannen massage te ondergaan. Eerst wordt de huid ingewreven met olie. Vervolgens ga je met de warme stenen (Hotstone) wat druk geven op de spieren en begint het masseren. De warme Hotstone stenen geven de warmte door aan de spieren waardoor deze soepel en ontspannen raken. De masserende bewegingen van de warme stenen geven een diep ontspannen gevoel.

Extra warmte voor nek en schouders

Hetzelfde effect bereik je met een warmte kussen. Mensen met veel spierpijn in nek en schouders hebben veel baat bij een dergelijk warmte kussen. Door afgifte van de warmte van het kussen worden je nekspieren opgewarmd en weer lekker soepel. U zult merken dat de spierpijn door deze Hamam behandeling meteen afneemt.

bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl