hamam-warmtekussens

Hamam-warmtekussens

Warmtekussen voor heerlijk ontspannen 

Een warmte kussen om heerlijk mee te relaxen en te ontspannen. Het warmtekussen kan in de oven of magnetron opgewarmd worden. Het kussen kun je overal dragen. Of je nou heerlijk relaxed op de bank zit of in bed ligt; het kussen is overal toepasbaar. Mensen met spierpijn in nek en schouders hebben veel baat bij een dergelijk warmte kussen. Door afgifte van de warmte van het kussen worden je nekspieren opgewarmd en weer lekker soepel. U zult merken dat de spierpijn hierdoor afneemt.

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Sauna geur en opgietmiddel Careline 5 liter
  Hamam Warmtekussen Koolzaad
  € 19,06
 2. Hamam Warmtekussen Kraagvorm
  Hamam Warmtekussen Kraagvorm
  € 24,97
 3. Sauna geur en opgietmiddel Careline 5 liter
  Hamam Warmtekussen met Mint Aroma
  € 38,05
 4. Sauna geur en opgietmiddel Careline 5 liter
  Hamam Warmtekussen Moorgel
  € 18,68
 5. Sauna geur en opgietmiddel Careline 5 liter
  Hamam Warmtepakking met Moorgel
  € 12,71

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Lang de warmte vasthouden

De vulling waarmee de kussens zijn gevuld houdt de warmte gedurende een lange periode vast. Het geeft de warmte heel langzaam af aan de omgeving. Ook voorkomt deze vulling dat er warmte aan het lichaam wordt onttrokken zoals bijvoorbeeld bij een warmtekruik wel het geval is.

De kussentjes kunnen gebruikt worden bij spier- of buikpijn, bij rug- of nekklachten. Warmtekussens met een aroma bevatten stukjes geurstof voor een subtiele geur. Zo ontspan je niet alleen je lichaam, maar ook je geest!  

Heerlijke warmte op het lichaam

Een warmte kussen kun je opwarmen in oven of magnetron. Is de warmtekussen eenmaal op temperatuur dan geeft de kussen de warmte weer langzaam af aan je lichaam. Een warmte kussen kun je prima verwarmd mee naar bed te nemen, bijvoorbeeld als je last van koude voeten hebt. Maar een warmtekussen is meer geschikt om pijnlijke en oververmoeide spieren plaatselijk een constante toevoer van extra warmte te bieden.

Begin voorzichtig

Zorg dat het warmtekussen langzaam de warmte aan het lichaam afgeeft. Belangrijk hierbij is dat het kussen niet te heet gemaakt wordt.  Dit voorkomt verbranding op het lichaam. Gebruik het warmtekussen eventueel in combinatie met een handdoek zodat de warmte geleidelijk afgegeven wordt aan je lichaam.

Warmtekussen is goed voor rug, nek en schouders

Het warmtekussen is goed te gebruiken bij spanningen in de spieren en bij pijnen in de rug, de nek en de schouders. Wie regelmatig migraine heeft en zich met een warme douche goed kan helpen, kan ook baat hebben bij gebruik van het warmtekussen.

Vermoeide spieren worden weer soepel

Ontspannen na een vermoeiende drukke dag? Dat kan met een warmtekussen. Ga er gewoon tegenaan zitten of leg het onder uw rug, en u voel de weldadige warmte door uw lichaam stromen. Door de warmte merk ja al snel dat de spieren zich gaan ontspannen.

Warmtekussen ook bij sportblessures

Bij sportblessures kun je het warmtekussen ook gebruiken. Het kan pijn verminderend werken bij overbelaste spieren, spierscheurtjes, enzovoort.


bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl