Uw bestelling ruilen of retour

Uw bestelling annuleren, ruilen of retour zenden

U wilt een gedane bestelling annuleren

Dat kan! U kunt kostenloos uw bestelling binnen 14 dagen annuleren.


U wilt een ontvangen artikel retourneren
We kunnen ons voorstellen dat u een bestelling volledig of gedeeltelijk wilt retourneren of wilt ruilen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 12.50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Saunaspul.nl retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Schade aan product voorkomen
U kunt om wat voor reden dan ook, het bestelde en ontvangen artikel retour sturen. Dit noemen we ook wel het herroepingsrecht. Na ontvangst van het product mag u het artikel 14 dagen bekijken en beoordelen. Wel willen we het artikel graag onbesschadigd en in originele staat en in originele verpakking terug ontvangen. Bekijk het product dus net zoals u dat in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een product gerust voorzichtig uit de verpakking, maar installeer of gebruik hem niet. Wij kunnen kosten in rekening brengen wanneer het product is beschadigd doordat u meer hebt gedaan dan nodig was om het product te beoordelen. Wij controleren het product eerst, voordat wij geld terugstorten. We raden u aan om even contact met ons op te nemen via ons contactformulier om het retourneren in goede banen te leiden.

Retourinstructies
U kunt de geleverde artikelen binnen 14 dagen na de zichttermijn van 14 dagen retourneren. Het liefst ongebruikt en onbeschadigd, compleet in de originele verpakking.
Per mail wordt u op de hoogte gebracht naar welk adres het retour artikel gezonden moet worden of op welke dag en tijdstip de goederen retour gehaald worden. De kosten van het retourneren zijn voor uw rekening en worden verrekend met het terug te betalen bedrag.

Meld per contactformulier bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek. Na ontvangst van uw retourzending, stuurt Saunaspul.nl u een creditfactuur zodra het artikel is gecontroleerd en akkoord bevonden is. Wij ruilen het artikel om of storten het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van het product terug op uw rekening, afhankelijk van uw wens.

Dat beschadigde producten ook retour mogen verbaast wellicht. Als u als klant een product beschadigd tijdens de 14 dagen bedenktijd, dan nemen wij deze nog steeds retour. Wel wordt de schade dan bij u in rekening gebracht, de zogenaamde waardevermindering.

Let op!
U bent bij het retourneren verantwoordelijk voor het pakket en draagt dus het risico. Wij raden dan ook aan om het product zo goed mogelijk in te pakken. Zorg ervoor dat er op de originele verpakking van het product niet wordt geschreven of geplakt. Als een product meer is gebruikt dan nodig is om de aard, kenmerken en/of werking te beoordelen mogen wij waardevermindering aan u doorberekenen. Wij beargumenteren in dat geval waarom door gebruik van het artikel wij het voor minder geld kunnen verkopen. Dit kan oplopen tot 100%.

Defect of beschadigd product ontvangen
Mocht uw product defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Op al onze producten is de garantietermijn van de leverancier van toepassing.

Saunaspul.nl heeft geen eigen reparatiedienst en laat defecte producten altijd beoordelen door de fabrikant. Als een artikel beschadigd bij u is aangekomen, behoort u dit binnen 24 uur per contactformulier bij ons te melden. Na beoordeling wordt het artikel op afspraak kostenloos bij u omgeruild. Op al onze producten krijgt u volledige fabrieksgarantie. De garantie is afhankelijk van het merk. Ieder merk kent zijn eigen garantieperiode. Deze periode vindt u op de websites van de desbetreffende fabrikant of bijgevoegd bij de producten.

© 2020 Saunaspul.nl