Uw bestelling ruilen of retour

Uw bestelling ruilen, annuleren of retour zenden

U wilt een gedane bestelling annuleren
?

Dat kan! U kunt kostenloos uw bestelling annuleren. We maken echter onderscheid in voorraad artikelen en artikelen die speciaal voor u zijn besteld.

Voorraadartikelen:

Voorraadartikelen kunnen nadat de bestelling is geplaatst kostenloos worden geannuleerd.

Speciaal bestelde artikelen:
Artikelen die speciaal voor u moeten worden besteld kunnen binnen vijf werkdagen nadat de bestelling is geplaatst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is annulering niet meer mogelijk. Als u de bestelling wilt annuleren, neem dan direct per mail contact met ons op. U kunt ons bereiken op info@saunaspul.nl

U wilt een ontvangen artikel retourneren?

We kunnen ons voorstellen dat u een bestelling volledig of gedeeltelijk wilt retourneren of wilt ruilen. Voorraad artilkelen kunnen altijd binnen 14 werkdagen retour worden gezonden. Speciaal voor u bestelde artikelen kunnen nimmer retour worden genomen. Je kunt binnen 14 dagen, om wat voor reden dan ook, het artikel retour sturen. Dit noemen we ook wel het herroepingsrecht. Binnen deze 14 dagen mag jij het artikel bekijken en beoordelen. Wel willen we het artikel graag in originele staat en in originele verpakking terug. Bekijk het product dus net zoals jij dat in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een product gerust voorzichtig uit de verpakking, maar gebruik hem niet. Geopende flacons met geurmiddelelen kunnen we helaas niet retour nemen. Wij kunnen kosten in rekening brengen wanneer het product of verpakking is beschadigd doordat jij meer hebt gedaan dan nodig was om het product te beoordelen. Wij controleren het product eerst, voordat wij geld terugstorten. We raden je aan om even contact met ons op te nemen via info@saunaspul.nl om het retourneren in goede banen te leiden.

Retourinstructies:
U kunt de geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt, onbeschadigd , compleet en origineel verpakt zijn.
Per mail wordt u op de hoogte gebracht naar welk adres het retour artikel gezonden moet worden of op welke dag en tijdstip de goederen retour gehaald worden. De kosten van het retourneren zijn voor uw rekening en worden verrekend met het terug te betalen bedrag.

Meld per mail ( info@saunaspul.nl ) bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek. Na ontvangst van uw retourzending, stuurt Bad-winkel.nl u een creditfactuur zodra het artikel is gecontroleerd en akkoord bevonden is**. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug op uw rekening, afhankelijk van uw wens.

** Een artikel wordt enkel gecrediteerd mits het onbeschadigd is en in een onbeschadigde, complete verpakking zit. Het heeft geen zin pakketten te retourneren die niet voldoen aan bovenstaand. ( Zie ook onze leveringsvoorwaarden )


Let op!
Jij bent bij het retourneren verantwoordelijk voor het pakket en draagt dus het risico. Wij raden dan ook aan om het product zo goed mogelijk in te pakken. Zorg ervoor dat er op de originele verpakking van het product niet wordt geschreven of geplakt. Als een product meer is gebruikt dan nodig is om de aard, kenmerken en/of werking te beoordelen mogen wij waardevermindering aan jou doorberekenen. Wij beargumenteren in dat geval waarom door gebruik van het artikel wij het voor minder geld kunnen verkopen. Dit kan oplopen tot 100%.

Defect of beschadigd product ontvangen?
Mocht uw product defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Op al onze producten is de garantietermijn van de leverancier van toepassing.

Saunaspul.nl heeft geen eigen reparatiedienst en laat defecte producten altijd beoordelen door de fabrikant. Als een artikel beschadigd bij u is aangekomen, behoort u dit binnen 24 uur per mail bij ons te melden. Na beoordeling wordt het artikel op afspraak kostenloos bij u omgeruild. Op al onze producten krijgt u volledige fabrieksgarantie. De garantie is afhankelijk van het merk. Ieder merk kent zijn eigen garantieperiode. Deze periode vindt u op de websites van de desbetreffende fabrikant of bijgevoegd bij de producten.© 2020 Saunaspul.nl