Spa en whirlpool geuren

Spa en whirlpool geuren

sfeer banner bad en whirlpoolgeuren

Heerlijke geuren voor spa, whirlpool en ligbad.

Heerlijke geurtjes voor in je spa, whirlpool of hot tub. Een lekkere geur in het water maakt de spa beleving tot iets bijzonders. Kies uit ons assortiment spa en whirlpool geuren en bepaal zelf wat bij jou past. Al onze spa en whirlpool geuren zijn op basis van estherische oliën, Deze oliën laten geen resten achter in het leidingsysteem van je spa of whirlpool en zijn volledig veilig zijn voor alle onderdelen. Wil je meerdere geuren proberen? Kies dan voor een ons geurpakket.

Kies uit één van de onderstaande categorieën!

Winkelen per
Filter producten
Categorie
  1. Ligbad-geuren 3

  1. Ligbad-geuren

    Ligbad-geuren

Spa geuren; heerlijke aroma voor uw bad of whirlpool

De Spa en whirlpool geuren van Saunaspul zijn een ware aromatherapie beleving. De Spa en whirlpool geuren hebben een rustgevende werking op lichaam en geest. De Spa en whirlpool geuren zijn geschikt voor bad, Spa en whirlpool. Het zijn hoog geconcentreerde oliën en er hoeft maar een kleine hoeveelheid vloeistof aan het badwater worden toegevoegd.

Is er een lekkere geur die u bevalt, dan kunt u deze altijd vaker bestellen in onze webshop Saunaspul.nl. De Spa en whirlpool geuren zijn niet alleen een waar genot voor uw geest en lichaam, ze zijn zeer veilig voor uw spa of whirlpoolsysteem. De geur olie lost volledig op in het water en is daardoor niet schadelijk of vettig.


bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl