sauna geur-opgietmiddel

Sauna-Geuren-Opgietmiddel

Geuren voor de Sauna

De sauna geurproducten van saunaspul.nl zijn vervaardigd op basis van speciaal geselecteerde natuurlijke oliën. Ze zorgen voor een langdurige aangename saunageur in de saunacabine en werken verfrissend en rustgevend op de ademhalingswegen. De saunageuren zijn sterk geconcentreerd en daardoor erg zuinig in gebruik. De saunageuren zijn geschikt voor zowel handmatig als automatisch doseren.

Lekkere sauna geuren bij Saunaspul.nl

Verlang u ook naar die lekkere rustgevende saunageuren? Van die typische en originele sauna geuren? Van heerlijke saunageuren gaat je neus lekker van open. Als je dan door je neus ademt geeft dat een lekker sauna gevoel. Door die lekkere saunageuren hun je erg lang in een sauna blijven. Sauna geuren zijn vaak bloemen geuren. De saunageur rozemarijn en lavendel kunt u er zo uithalen.

Saunageur Lavendel
is één van de favoriete sauna geuren. Als u zelf een eigen sauna heeft, kunt u zelf de sauna geuren uitkiezen. De serie Careline Traditions zijn traditionele zuivere saunageuren uit de Finse natuur, deze saunageuren zijn niet licht ontvlambaar, dus veilig toepasbaar.

Kom helemaal tot rust met onze sauna geuren 

Sauna geuren kunnen u helpen om in de eigen sauna helemaal tot rust te komen. Sauna geuren bestaan veelal uit etherische oliën die u toevoegt aan het water dat u op uw saunakachel sprenkelt. Hierbij komt geur vrij die je een gevoel geeft van geluk en nieuwe energie geeft. Dit wordt ook wel ‘aromatherapie’ genoemd: een geneeskunst die al duizenden jaren wordt toegepast.

bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl