Infrarood sauna accessoires

Infrarood-Sauna

infrarood sfeer

Infrarood sauna accessoires

In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sauna en infraroodsauna. We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan sauna accessoires. Laat u verrassen door een breed aanbod van artikelen, benodigdheden en alle extra's die uw saunagang kunnen verrijken.


Kies uit één van de onderstaande categorieën!

Infrarood sauna accessoires

Saunaspul.nl levert diverse losse onderdelen voor de infrarood sauna. Losse sauna accessoires en toebehoren zoals sauna geuren. Sauna-emmers, houten opgiet lepels, een losse hoofdsteun voor in uw sauna of een complete buitendouche. Onze webshop Saunaspul.nl geeft een goed overzicht van de verkrijgbare sauna accessoires.

U vind bij ons o.a. diverse sauna geuren, Etherische oliën en losse sauna onderdelen zoals neksteunen, opgiet emmers en stort emmers voor afkoeling. Ook  sauna badjassen, sauna handdoeken en sauna kilts behoren tot ons uitgebreide assortiment. Gewoon functionele accessoires en sfeermakers voor de sauna.

Groot assortiment saunageuren

We hebben een breed assortiment aan saunageuren, oliën en onderhoudsmiddelen. Denk hierbij aan opgietconcentraten voor sauna’s, aromatherapie voor infraroodcabines en stoombadmelk voor stoom-douchecabines. Geuren voor whirlpools en ligbad maken tevens onderdeel uit van het assortiment. Hamam bodycare producten zoals scrubzout en massageolie.

Sauna aroma opgietconcentraat:

Het veel toegepaste Sauna aroma wordt gemaakt  op basis van natuurlijke etherische olie. Het is een fris en verkwikkend opgietconcentraat wat met water wordt vermengd en als opgietmiddel voor de sauna kan dienen.  De Sauna aroma geeft een langdurig aangename geur in uw sauna en moet altijd met schoon water verdund op de stenen worden gegoten.

Scrubzout:

Het is heerlijk om je na een saunagang of douche het gehele lichaam met scrubzout in te wrijven. Laat het scrubzout kort inwerken. Spoel je lichaam daarna goed af en droog de huid. U zult verrast zijn van het verfrissende gevoel op de huid. Een behandeling met scrubzout ontspant het gehele lichaam. De huid voelt zacht aan.

Massageolie:

Massageolie verzorgt, beschermt en voedt de huid. Het maakt de huid zachter en soepeler, ideaal na een sauna bad. Het stimuleert lichaam en geest en geeft na het gebruik een energiek gevoel. Geschikt voor alle huidtypen.

Aromatherapie:

De natuurlijke etherische olie in een aroma potje verdampt gelijkmatig en werkt direct op de luchtwegen. Deze aromatherapie wordt veel toegepast in infraroodcabines en sauna’s. Je kan natuurlijk ook een aromapotje in de badkamer of slaapkamer zetten. Het effect zal er niet minder om zijn. Door het inademen van de geur kan dit een verfrissend ren ontspannend gevoel geven

Badolie:

Voor mensen met een droge huid hebben we badolie in het programma. Badolie maakt de huid zacht en soepel. Doe een paar druppels badolie in je bad of whirlpool en je merkt dat de huid meteen zachter wordt. Wrijf voor een extra zacht resultaat je huid na het bad in met een body lotion

Whirlpoolgeuren:

Onze whirlpoolgeuren zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in whirlpools en massagebaden. Whirlpoolgeuren zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kruiden en oliën.  

Stoombadmelk:

Onze stoombadmelk, is gemaakt op basis van natuurlijke etherische oliën en zorgt voor een bijzonder frisse en aangename geur tijdens het stoombad. Vooral de lavendel geur werkt bijzonder verfrissend, met name voor mensen met luchtweg problemen.

© 2020 Saunaspul.nl