massageolie

Hamam olie en zeep

Hamam Massage Olie

Een reinigende ceremonie voor lichaam en geest. De massage olie is ontwikkeld op basis van voedende oliën. Aan de oliën kunnen allerlei geurstoffen aan toegevoegd zijn zoals de verwarmende geur van eucalyptus. Creëer een bijzondere sfeer van een authentiek Oosters badhuis bij je thuis. De olie kan ook gebruikt worden als lichaamsolie om de huid te voeden na het scrubben.

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Sauna geur en opgietmiddel Careline 5 liter
  Hamam Massageolie Careline
  € 30,25
 2. Sauna geur en opgietmiddel Careline 5 liter
  Hamam Massageolie Houder
  € 27,57
 3. Hamam Schaal
  Hamam Schaal
  € 29,23
 4. Hamamzeep Wit
  Hamamzeep Wit 200 gr
  € 209,00
 5. Schuimzak
  Schuimzak voor zeepmassage
  € 15,25

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Dalan d'Olive

De producten van Dalan d'Olive bevatten vitamine E en anti-oxidanten die de huid voedt en beschermt tegen factoren van buitenaf. Dalan d'Olive producten zijn dermatologisch getest en hydrateren de huid.

Veel massage oliëen bevatten Olijfolie

Olijfolie wordt gewonnen uit olijven die groeien rond de Middellandse Zee, in Australië en in Californië. Olijfolie kan je gebruiken om in te bakken of door een salade, maar je kunt het ook gebruiken in beautyproducten, of in haarproducten. Om je droge huid goed te verzorgen kan je olijfolie gebruiken.

Lekkere geur aan massage olie door oosterse kruiden

De wereldkuur Hammam is geïnspireerd door deze oosterse rituelen en geuren. In de badhuizen worden vele heerlijk geurende aroma’s gebruikt, waarbij oosterse kruiden niet kunnen ontbreken. Deze zorgen voor een heerlijke geurbeleving.

Positieve effecten van massage

Een Hamam massage met massage olie stimuleert de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem. Het geeft verlichting bij gespannen spieren en spierpijn. Tevens bevordert het de geestelijke en lichamelijke ontspanning. Het geeft een heerlijk gevoel van welbehagen en verwend worden.

bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl