Infrarood-Sauna-meters

Infrarood-Sauna-meters

Meten is weten!

Dat is zeker van toepassing in de infrarood sauna. Je wil immers weten hoe hoog de temperatuur in de sauna is. Of de hoogte van de luchtvochtigheid. Dit zijn belangrijke factoren die een saunagang tot een ware welness beleving kunnen maken. Waar vooral op gelet moet worden is de kwaliteit en hittebestendigheid van de meters. Onze saunathermometers zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de infrarood sauna.

Items 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Design Sauna Thermometer Aluminium Naturel
  Design Sauna Thermometer Aluminium Naturel
  € 22,99
 2. Design sauna thermometer champagne
  Design sauna thermometer champagne
  € 31,90
 3. Design sauna thermometer wit
  Design sauna thermometer wit
  € 31,90
 4. Infrarood Sauna Thermometer
  Infrarood Sauna Thermometer
  € 50,82
 5. Sauna Hygrometer luxe
  Sauna Hygrometer luxe
  € 52,69
 6. Sauna Hygrometer rond 10 cm
  Sauna Hygrometer rond 10 cm
  € 42,90
 7. Sauna Thermo Hygrometer luxe
  Sauna Thermo Hygrometer luxe
  € 65,89
 8. Sauna Thermo Hygrometer rond
  Sauna Thermo Hygrometer rond model
  € 81,29
 9. Sauna Thermometer De Luxe
  Sauna Thermometer De Luxe
  € 49,50
 10. Sauna Thermometer rond 10 cm
  Sauna Thermometer rond 10 cm
  € 25,19
 11. Sauna Zandloper 30 min rood zand
  Sauna Zandloper 30 minuten rood zand
  € 27,39
 12. Sauna Zandloper Luxe
  Sauna zandloper De Luxe 15 minuten looptijd
  € 45,10

Items 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Meters voor in de sauna en infrarood sauna

Sauna klokken

Het uitgebreide assortiment sauna-producten bij Saunaspul.nl biedt ook ruimte voor saunaklokken. De meeste saunaklokken zijn vervaardigd van  hout. Saunaklokken passen perfect bij de ontspannen, rustgevende sfeer die bij een Finse sauna thuis hoort. Waar vooral op gelet moet worden is de kwaliteit en hittebestendigheid van de saunaklok. De meester klokken zijn niet bedoeld om in de saunacabine te hangen omdat daar de temperatuur boven de 55 graden Celsius kan stijgen. Heel veel saunaklokken kunnen deze temperatuur niet aan. De saunaklokken kunnen dan ook beter in een infraroodcabine of de voorruimte van de sauna opgehangen worden..

Sauna thermometers

Een thermometer mag in geen enkele sauna ontbreken. Temperatuur meten in de sauna is essentieel voor een traditionele Finse saunagang met opgieting. Zonder de juiste temperatuur af te kunnen lezen met een saunathermometer is geen goede saunagang mogelijk. Saunathermometers zijn ontwikkeld voor de sauna en verkrijgbaar in diverse soorten, maten en designs. Kenmerkend voor de sauna-thermometers zijn de houten omrandingen die heel goed passen in de karakteristieke, natuurlijke stijl van een Finse sauna. Het assortiment van Saunaspul.nl bied ook een ruime keuze in sauna thermometers met details van steen of RVS.

Sauna hygrometer

De sauna hygrometer meet de luchtvochtigheid in de sauna heel nauwkeurig. Luchtvochtigheid is heel erg belangrijk in een sauna. Een goede luchtvochtigheid bereikt men door opgieting van water op de hete stenen van de sauna kachel. Hygrometers zijn hierin onmisbaar. Meten is immers weten. Voor een ieder geld een ontspannen gevoel tijdens een traditionele opgieting als de luchtvochtigheid goed geregeld is. Met sauna hygrometers in diverse soorten, maten en designs kun je een perfect saunaklimaat creeren.

Sauna zandloper

Bij een volledige en goed opgebouwde saunagang is tijd een bepalende factor. De sauangang moet niet te lang durten maar ook niet te kort. Met een sauna zandloper kun je vrij nauwkeurig de tijd in de gaten houden. Sauna zandlopers zijn een een absolute must! Ons assortiment zandlopers is ontworpen voor gebruik in de sauna. Diverse houtsoorten maken de zandloper tot een fraai geheel. Persoonlijke smaak en de eiigen saunastijl bepalen natuurlijk uw keuze in een sauna zandloper.

bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl