Infrarood-Sauna-Aroma

Infrarood-Sauna-Aroma

Geurpot of aromapot voor infrarood sauna cabine

De geurpot of aromapot voor infrarood sauna bestaat uit een glazen potje. In dit geurpotje zit een spons doordrenkt met een natuurlijke olie. De aromapot kan in een infrarood saunacabine worden geplaatst, maar ook in andere ruimtes zoals toilet of badkamer. Het inademen van de aroma geur kan een therapeutische werking op het lichaam hebben. De geurstof in de aromapotjes is zeer sterk geconcentreerd en daardoor erg zuinig in gebruik. Gemiddeld kun je een geurpotje één jaar gebruiken.

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Infrarood Sauna Aromapot Dennen
  Infrarood Sauna Aromapot Dennen
  € 18,59
 2. Infrarood Sauna Aromapot Lavendel
  Infrarood Sauna Aromapot Lavendel
  € 18,59
 3. Infrarood Sauna Aromapot Marjolein
  Infrarood Sauna Aromapot Marjolein
  € 18,59
 4. Infrarood Sauna Aromapot Rozemarijn
  Infrarood Sauna Aromapot Rozemarijn
  € 18,59
 5. Infrarood Sauna Aromaverdamper
  Infrarood Sauna Aromaverdamper
  € 45,10
 6. Sauna Infrarood Aromapot Eucalyptus
  Sauna Infrarood Aromapot Eucalyptus
  € 18,59
 7. Sauna Infrarood Aromapot Oranjebloesem
  Sauna Infrarood Aromapot Oranjebloesem
  € 18,59

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Aromapot of geurpot voor infrarood sauna

Een aromapotje is gevuld met een natuurlijke olie. In deze geurpot zit een spons die de natuurlijke olie opneemt. Als de deksel van de aromapot wordt gedraaid wordt de geur uit het potje in de ruimte verspeid.  Je kan de aromapotjes in iedere ruimte plaatsten waar je maar wil. Denk hierbij aan de woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Aroma potjes worden vaak gebruikt om door middel van geurverdamping een aromatische geur in de infrarood cabine te krijgen. Een veel gebruikte geur is Eucalyptus. Deze geur is goed voor verstopte luchtwegen.

De aromapot kan je 24 uur per dag openzetten in een ruimte voor de geur verspreiding. De geur wordt dan verspreid in de ruimte en geeft een heerlijk aroma geur af aan de omgeving. Een aroma poje geeft gemiddeld tot 1 jaar de geur af aan de ruimte zoals de infrarood sauna.

Om de reuk van de geur goed te kunnen blijven ruiken is het raadzaam om het geurpotje minstens één keer per maand te sluiten en het dan voor een aantal uren op zijn kop te zetten. Hierdoor wordt de olie die in het product is verwerkt weer door de spons geabsorbeerd en kan de geur weer goed aan de ruimte worden afgegeven.

Als u het produkt in een infrarood cabine gebruikt, zet dan het geurpotje alleen open wanneer u in de cabine aanwezig bent, en sluit het aromapotje weer wanneer u de ruimte verlaat.
Het product bestaat uit een glazen potje met daarin een spons en een natuurlijke olie.

Door het inademen van de geur kan deze bepaalde therapeutische eigenschappen hebben voor het menselijk lichaam, die o.a. beschreven staan bij elke geur op deze website.

Naast geurpotjes kun je ook water gaan verdampen in de saunacabine. Met het Careline geurpakket voor infrarood sauna koop je vier flacons verschillende geuren op basis van etherische olie. Dit kan je met water mengen en dan laten verdampen.


bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl