Sauna Infrarood Aromapot Oranjebloesem

€ 18,59
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Sauna Infrarood Aromapot Oranjebloesem

Productbeschrijving

Sauna Infrarood Aromapot Oranjebloesem

Geurverdamper in een glazen pot. Sauna Infrarood Aromapot Oranjebloesem heeft een kalmerend en pijnstillend effect. Ook wordt deze geur gebruikt om goed in slaap te komen en te kunnen doorslapen.

Verder is deze geur tegen duizelingen, flauwtes, hysterie en kan de geur erg goed gebruikt worden tegen spanningshoofdpijn en stress.

Verpakking: 1 stuk.

 

Sauna Infrarood Aromapot Oranjebloesem

Een aromapotje is gevuld met een natuurlijke olie. In deze Sauna Infrarood Aromapot Oranjebloesem zit een spons die de natuurlijke olie opneemt.Als de deksel van de aromapot wordt gedraaid wordt de geur uit het potje in de ruimte verspeid.

Je kan de aromapotjes in iedere ruimte laatsten waar je maar wil. Denk hierbij aan de woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Aroma potjes worden vaak gebruikt om door middel van geurverdamping een aromatische geur in de infrarood cabine te krijgen.

De Sauna Infrarood Aromapot Oranjebloesem kan je 24 uur per dag openzetten in een ruimte voor de geur verspreiding. De geur wordt dan verspreid in de ruimte en geeft een heerlijk aroma geur af aan de omgeving. Een Sauna Infrarood Aromapot Oranjebloesem geeft gemiddeld tot 1 jaar de geur af aan de ruimte zoals de infrarood sauna.

Om de reuk van de geur goed te kunnen blijven ruiken is het raadzaam om het geurpotje minstens een keer per maand te sluiten en het dan voor een aantal uren op zijn kop te zetten. Hierdoor wordt de olie die in het product is verwerkt weer door de spons geabsorbeerd en kan de geur weer goed aan de ruimte worden afgegeven.

Als u het produkt in een infrarood cabine gebruikt, zet dan het geurpotje alleen open wanneer u in de cabine aanwezig bent. en sluit het aromapotje weer wanneer u de ruimte verlaat.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Sauna Aroma en geur verdamper

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Saunaspul.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Saunaspul.nl