spa-whirlpool-bad-geur

Ligbad-geuren

Bad, spa en whirlpool geuren

De badgeuren en spa geuren die wij aanbieden kunnen grofweg worden onderverdeeld in twee groepen: de etherische oliën en de badzouten.

Etherische oliën zijn oliën die snel verdampen, waardoor deze een fijne geur afgeven tijdens het gebruik van ligbad, whirlpool of spa bad.

Deze oliën laten geen resten achter in het leidingsysteem van je spa of whirlpool en zijn volledig veilig zijn voor alle onderdelen De badzouten zijn gemaakt op basis van zeezout en lossen volledig op in het water. Je hoeft maar een paar lepels badzout aan het water toe te voegen om een heerlijke geurbeleving te creëren.

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Badzout AquaFinesse Spa de Luxe
  Badzout AquaFinesse Spa de Luxe 4 potten
  € 31,90
 2. Careline whirlpool en badgeur Dennen 100 ml
  Careline whirlpool en badgeur Dennen
  € 10,95
 3. Careline whirlpool en badgeur Lavendel 100ml
  Careline whirlpool en badgeur Lavendel
  € 13,75

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Spageuren voor ligbad en whirlpoolbad

Heerlijk genieten van lekkere geuren terwijl je ontspant in uw spa, ligbad of whirlpool?  De geurvloeistoffen en badzouten zijn eenvoudig aan het water toe te voegen, lossen gemakkelijk op en schuimen niet.

Geur heeft een uitzonderlijke kracht.

Want het stuurt vele emoties die we ervaren. Er wordt zelfs beweerd dat de emoties die we ervaren door geuren worden beïnvloed.


De geurontvangers in onze neus staan direct in verbinding met dat deel van onze hersenen waar emoties en herinneringen worden gemaakt. Dat betekent dat geur in combinatie met een heerlijk warm bad, je een prettig gevoel kan geven.

Lekkere geur maakt het verschil tussen ‘ontheemd’ of ‘thuis’ voelen. Geur heeft een bewezen invloed op je gedrag. Denk maar aan de warme bakker met zijn heerlijke bakkers geuren. Het nodigt uit om meteen een vers brood te kopen. Een ruimte zoals de badkamer die aangenaam ruikt nodigt uit om er langer te blijven.

bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl