Hotstone-hamam

Hamam-hotstones

Hotstones voor massage

Hotstones zijn o.a. voor gezichtsmassage en hoofdmassage. Met de mooie Hot Stones kun je het gezicht en hoofd masseren Warme en afwisselend met koude stenen krijg je een heerlijke massagetherapie. Het idee hierbij is om met warme lava stenen een ontspannen massage te ondergaan. Met Hot Stones kun je ook prima de rest van je lichaam masseren. De masserende bewegingen van de warme stenen geven een diep ontspannen gevoel.  Door de warmte gaan de spieren soepel en ontspannen geraken.

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Sauna geur en opgietmiddel Careline 5 liter
  Hamam Hotstone Classic
  € 101,64
 2. Sauna geur en opgietmiddel Careline 5 liter
  Hamam Hotstone Professional
  € 228,69
 3. Sauna geur en opgietmiddel Careline 5 liter
  Hamam Hotstone Relax
  € 101,64
 4. Sauna geur en opgietmiddel Careline 5 liter
  Hamam Hotstone Warmer
  € 215,99

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

De Hotstone behandeling

Eerst wordt de huid wordt ingewreven met olie. Vervolgens ga je met de warme stenen (Hotstone) wat druk geven op de spieren en begint het masseren. De warme Hotstone stenen geven de warmte door aan de spieren waardoor deze soepel en ontspannen raken. De masserende bewegingen van de warme stenen geven een diep ontspannen gevoel.

Een massage met Hotstones ontspant het lichaam en de geest

Als je regelmatig een ontspanningsmassage ondergaat dan helpt dit het lichaam te ontspannen. Een Hotstone massage is rustgevend, verlicht en ontspant de spieren en is bovenal rustgevend voor je geest. Doordat je lichaam en spieren ontspannen krijg je een betere doorbloeding in je lichaam, kan er meer zuurstof naar alle delen van je lichaam vervoerd worden en voel je je ontspannener.

Een regelmatige ontspanningsmassage verstevigt de huid.

blauwe banner

© 2020 Saunaspul.nl