Sauna opgietlepel

Sauna opgietlepels

Stijlvolle sauna opgietlepel

De saunakachel opgieten maakt deel uit van het vaste saunaritueel. Waarom zou u ook dit niet in stijl kunnen doen. De stijlvolle sauna opgietlepels van Saunaspul.nl lenen zich hier uitstekend voor. Water gecombineerd met een opgietmiddel geeft een heerlijke reuk in de sauna.

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Sauna opgietlepel

Een opgietlepel kan niet zonder opgietemmer. Dit is een wijsheid die veelvuldig word geopperd in de sauna.

De opgietlepel voor de sauna is er in heel veel uitvoeringen.
De sauna opgietlepel is het meest gebruikte voorwerp in een sauna. Het is ook de meest in het oog springende sauna accessoire.

Bij de keuze voor een sauna opgietlepel adviseren wij je om je persoonlijke smaak te volgen. Kies voor een sauna opgietlepel die aansluit bij je eigen persoonlijke smaak.

Een opgietlepel met een lange steel kan handig zijn voor het opgieten van grote ovens. Ook wanneer je vanaf je zitplaats in de sauna de saunaoven wilt opgieten zonder op te staan kan een lange steel aan de opgietlepel uitkomst bieden.

De meeste sauna opgietemmers hebben een inhoud van 5 liter, wat in de meeste gevallen ruim voldoende is. Gebruik deze emmer ook om uw saunageuren in te mengen. Zo kunt u telkens opnieuw genieten van een dampend en geurend saunabad.

bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl