sauna-opgietemmers

Saunaemmers

Stijlvolle sauna opgietemmer

De saunakachel opgieten maakt deel uit van het vaste saunaritueel. Waarom zou u ook dit niet in stijl kunnen doen. De stijlvolle sauna emmers van Saunaspul.nl lenen zich hier uitstekend voor. Water gecombineerd met een opgietmiddel geeft een heerlijke reuk in de sauna.

Sauna opgietemmer

Een opgietlepel kan niet zonder opgietemmer. Dit is een wijsheid die veelvuldig word geopperd in de sauna.

De opgietemmer met opgietlepel voor de sauna zijn er in heel veel uitvoeringen.
De sauna opgietemmer en opgietlepel zijn het meest gebruikte voorwerp in een sauna. Het zijn ook de meest in het oog springende sauna accessoires.

Bij de keuze voor een saunaemmer of opgietlepel adviseren wij je om je persoonlijke smaak te volgen. Kies voor een opgietemmer die aansluit bij je eigen persoonlijke smaak.

Een opgietlepel met een lange steel kan handig zijn voor het opgieten van grote ovens. Ook wanneer je vanaf je zitplaats in de sauna de saunaoven wilt opgieten zonder op te staan kan een lange steel aan de opgietlepel uitkomst bieden.

De meeste opgietemmers hebben een inhoud van 5 liter, wat in de meeste gevallen ruim voldoende is. Gebruik deze emmer ook om uw saunageuren in te mengen. Zo kunt u telkens opnieuw genieten van een dampend en geurend saunabad.bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl