Sauna emmer aluminium wit Design met greep

€ 59,29
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Sauna emmer aluminium wit Design met greep 

Productbeschrijving

Sauna emmer aluminium wit Design met greep

Deze stijlvolle sauna emmer is vervaardigd van geanodiseerd aluminium met een steel van warmte-behandeld bamboehout.

Kleur: wit

Afmeting: 35 cm hoog, Ø 23 cm

Inhoud: 5 liter

Merk: Rento – Finland

Rento sauna emmers worden geproduceerd in Finland, bakermat van de saunacultuur! Het is de manier voor de Finnen om te ontspannen en ieder doet dat op zijn eigen manier. Voor Finnen is een saunabad meer dan een lepel water op de sauna-oven gieten. Het is een ritueel en gevoel en van complete well-being.

Deze sauna opgiet emmer is gemaakt van aluminium. Deze design sauna-emmer is een fraaie variant op de traditionele opgietemmer. Mooie kwaliteit Sauna emmer voor het opgieten van water op de saunakachel.

Over Sauna-emmers
Sauna opgiet emmers zijn er in allerlei soorten, vormen en maten. Ook het meteriaal waarvan een sauna emmer is gemnaakt kan verschillend zijn.

Zo zijn er sauna emmers van verschillende hout soorten, RVS, kunstof en aluminium. De meeste houten sauna opgietemmers hebben een binnenemmer van kunstof of RVS. Dit dient om het hout beter te beschermen tegen het water, wat voor een langere levensduur van de emmer zorgt.

Bij Saunaspul.nl treft u een groot assortiment sauna emmers aan. De inhoud van de meeste sauna emmers varieert tussen drie en zeven liter.

Heeft u advies nodig bij de aanschaf van een sauna emmer.

Wij hebben geen showroom of winkelpand om u van advies te voorzien. Dit zorgt er ondermeer voor dat wij onze prijzen voor onze sauna accessoires zeer scherp kunnen houden. Bent u van plan om een Sauna emmer of opgietemmer aan te schaffen dan kunt u ons uiteraard via mail om advies vragen.

De medewerkers van saunaspul.nl staan u graag te woord.

Sauna emmer aluminium wit Design met greep

Een opgietlepel kan niet zonder Sauna emmer of opgietemmer. Dit is een wijsheid die veelvuldig word geopperd in de sauna.

De opgietemmer met opgietlepel voor de sauna zijn er in heel veel uitvoeringen.
De Sauna emmer wordt ook wel opgietemmer genoemd en zijn samen met opgietlepel het meest gebruikte voorwerp in een sauna. Deze Sauna emmer is dan ook de meest in het oog springende sauna accessoires.

Bij de keuze voor een Sauna emmer of opgietlepel adviseren wij je om je persoonlijke smaak te volgen.Kies voor een opgietemmer die aansluit bij je eigen persoonlijke smaak.

Een opgietlepel met een lange steel kan handig zijn voor het opgieten van grote ovens. Ook wanneer je vanaf je zitplaats in de sauna de saunaoven wilt opgieten zonder op te staan kan een lange steel aan de opgietlepel uitkomnst bieden.

De meeste Sauna emmer hebben een inhoud van 5 liter, wat in de meeste gevallen ruim voldoende is. Gebruik deze emmer ook om uw saunageuren in te mengen. Zo kunt u telkens opnieuw genieten van een dampend en geurend saunabad.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Sauna Opgietemmers

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Saunaspul.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Saunaspul.nl