Sauna kussens-sauna hoofdsteunen

Sauna-Hoofdsteunen

Sauna hoofdsteun; meer ligcomfort

Je kent het vast wel, in de sauna met je hoofd op de houten latten liggen. Wat je eraan overhoud is een stijve nek. Dit komt doordat uw hoofd en nek geen ondersteuning hebben gehad tijdens het liggen. Hiervoor is een Sauna hoofdsteun ideaal. Dit zorgt ervoor dat de nek en schouders beter ondersteund worden, waardoor een sessie in de sauna ook écht ontspannen aanvoelt. Met een sauna handdoek kunt u het nog wat comfortabeler maken - de hoofdsteun voelt hierdoor wat minder hard aan.

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Saunakussen Rento Grijs
  Saunakussen Rento Grijs
  € 26,90
 2. Saunakussen Rento Zwart
  Saunakussen Rento Zwart
  € 26,90
 3. Saunakussen Rento Laituri Grijs
  Saunakussen Rento Laituri Grijs
  € 27,90
 4. Saunakussen Rento Laituri beige
  Saunakussen Rento Laituri beige
  € 27,90
 5. Saunakussen-nekkussen
  Saunakussen
  € 60,50
 6. Sauna Hoofdsteun Halu Espen
  Sauna Hoofdsteun Halu
  € 65,90
 7. Sauna Hoofdsteun Ergonomisch Groot
  Sauna Hoofdsteun Ergonomisch Groot
  € 54,45
 8. Sauna Hoofdsteun Ergonomisch Klein
  Sauna Hoofdsteun Ergonomisch Klein
  € 50,05
 9. Sauna Rugsteun Ergonomisch
  Sauna Rugsteun Ergonomisch
  € 65,45
 10. Sauna Hoofdsteun Espenhout
  Sauna Hoofdsteun Abachi hout
  € 53,00

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Sauna Hoofdsteunen

Lekker in uw eigen sauna tot rust komen


Liggen in de sauna op een sauna bank wordt een stuk comfortabeler met een sauna hoofdsteun. Het voelt niet alleen een stuk prettiger voor uw lichaam. De doorbloeding van uw lichaam wordt ook gestimuleerd bij een goede gezonde lighouding in de sauna.. Bij Saunaspul.nl heeft u een ruime keuze in hoofdsteunen voor de sauna. Deze hoofdsteunen zijn speciaal voor de sauna bedoeld en hebben een ergonomische vorm.

Kiest u voor een Sauna hoofdsteun of saunakussen?

Naast houten hoofdsteunen, kunt u bij Saunaspul.nl ook neksteunen in de vorm van kussens bestellen. Of u kiest voor een HaLu saunakussen. Dit is een houten ‘kussen’ dat is uitgerust met een HaLu scharnier en voorzien van holle schotels.
Dit vormt zich naar de vorm van het hoofd wanneer u erop gaat liggen. De vier voorgevormde schotels zorgen dat het gewicht van het hoofd optimaal wordt verdeeld, wat zorgt voor een hoog ligcomfort.

Sauna hoofdsteun; meer ligcomfort

Je kent het vast wel, in de sauna met je hoofd op de houten latten liggen. Wat je eraan overhoud is een stijve nek. Als je hoofd en nek geen ondersteuning hebben gehad tijdens het liggen op de saunabank kan je deze klachten krijgen.

De aanschaf van een Sauna hoofdsteun kan dit voorkomen. De sauna hoofdsteun zorgt ervoor dat je nek en schouders beter ondersteund worden. Een sauna sessie voelt dan ook écht ontspannen aan. Om het nog meer comfortabeler te maken kun je een sauna handdoek over de sauna hoofdsteun leggen. De hoofdsteun voelt hierdoor wat minder hard aan. De houten sauna hoofdsteunen zijn er in verschillende soorten en afmetingen.

Houten sauna hoofdsteun

De houten sauna hoofdsteun is verkrijgbaar in diverse houtsoorten. Ook de vorm kan anders zijn. Zo zijn er rugsteunen ontwikkeld voor het beste ligcomfort in de sauna. Er is voor iedereen een perfecte sauna hoofdsteun. Gebogen, recht of speciale bollen die steun bieden. Naast de vormen, zijn ook de houtsoorten verschillend. Bekende houtsoorten zijn Espen en Red Cedar. Al deze houtsoorten zijn ‘heat treated’, dat wil zeggen dat ze tegen hoge temperaturen kunnen.

bruine banner
© 2020 Saunaspul.nl