sauna-badjas-handdoek

Sauna-Badjas-handdoek

Handdoek en badjas voor de sauna

Heerlijke zachte sauna handdoeken en badjassen. Daar zou je de de hele dag wel in willen lopen. De sauna badjassen en sauna handdoeken zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor gebruik in de sauna. Badjassen met en zonder sjaalkraag. De Kono badjas is mooie en luxe badjas. Door de uitstekende kwaliteit badstof voelt deze zeer zacht aan, ook na vele wasbeurten.

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Badlaken Sauna Time antraciet
  Badlaken Sauna Time antraciet
  € 59,00
 2. Badlaken Sauna Time Zand
  Badlaken Sauna Time Zand
  € 59,00
 3. Sauna Badlaken grijs blauw
  Sauna Badlaken grijs blauw
  € 64,00
 4. Sauna Badlaken Zand Rood
  Sauna Badlaken Zand Rood
  € 64,00
 5. Saunakilt Pareo wit
  Saunakilt Pareo
  € 36,85
 6. Saunalaken Luxury Home antraciet
  Saunalaken Luxury Home antraciet
  € 69,00
 7. Saunalaken Luxury Home grafiet
  Saunalaken Luxury Home grafiet
  € 69,00
 8. Saunalaken Luxury Home turquoise
  Saunalaken Luxury Home turquoise
  € 69,00

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

De perfecte badjas of handdoek voor de sauna

De sauna badlakens en handdoeken zijn een plaatje om te zien en om mee gezien te worden. De sauna handdoek heeft verschillende namen. Het wordt ook wel badlaken of strandlaken genoemd door zijn grote afmeting. Een saunahanddoek of saunakilt kan gemakkelijk opgevouwen worden en meegenomen worden naar de sauna. Dit badlaken zorgt voor veel hygiene op de saunabank voor u zelf maar ook voor de overige sauna gebruikers.

Sauna handdoek of saunakilt


Je bent een vervent saunabezoeker, maar je hebt geen interesse in allerlei nieuwsgierige blikken van mede sauna bezoekers? Het bezoeken van een Sauna word steeds populairder en steeds meer mensen maken er dan ook gebruik van. Toch zijn er ook een aantal mensen die wel graag een sauna zouden willen bezoeken, maar dit niet durven. In dat geval kun je natuurlijk ook thuis een eigen sauna plaatsen.

De gedachte dat je, je naakt moet vertonen, weerhoudt hen van een bezoek aan de sauna. Dit is natuurlijk heel begrijpelijk, omdat de meeste mensen niet gewend zijn om zich zonder kleding in het openbaar te vertonen. Toch is naakt naar de sauna gaan wel heel anders dan naakt over straat lopen.

Iedereen in de sauna is namelijk naakt en zij zullen dan ook niet vreemd opkijken als jij in je blootje binnen komt stappen. We hebben een ruim assortiment aan saunakleding van badjassen
en sauna kilts, die uitermate geschikt zijn voor saunagebruik.


blauwe banner

© 2020 Saunaspul.nl