Saunalaken Luxury Home turquoise

€ 69,00
Levertijd:
3 tot 7 werkdagen

Saunalaken Luxury Home turquoise

Mooie kwaliteit badstof Saunabadlaken. Afmeting: 80x200 cm (bxl)

Een mooi Saunabadlaken is heel erg handig voor gebruik in de sauna. Door de ideale maat van 80 x 200 cm kun je volledig de saunabank afdekken met deze Saunabadlaken.

Een eenvoudig design in harmonie met twee prachtig op elkaar afgestemde kleuren creëren de luxe uitstraling van de Luxury Home Two-Tone handdoeken.

Saunalaken Luxury Home turquoise wordt van Cawö-badstof gemaakt en is bijzonder huidvriendelijk omdat het volgens hoge kwaliteitsnormen wordt vervaardigd en getest.

Kleur: turquoise

Afmeting: 80 x 200 cmSaunalaken Luxury Home turquoise 

Naar de sauna, maar geen interesse in allerlei nieuwsgierige blikken van mede sauna bezoekers? Dan neem je een Saunalaken Luxury Home turquoise mee.

Het bezoeken van een Sauna word steeds populairder en steeds meer mensen maken er dan ook gebruik van. Het gebruik van een Saunalaken is vrijwel overal verplicht.

Toch zijn er ook een aantal mensen die wel graag een sauna zouden willen bezoeken, maar dit niet durven. De gedachte dat ze zich naakt moeten vertonen, weerhoudt hen van een bezoek aan de sauna.

Dit is natuurlijk heel begrijpelijk, omdat de meeste mensen niet gewend zijn om zich zonder kleding in het openbaar te vertonen en zich liever bedekken met een Saunalaken Luxury Home turquoise. Toch is naakt naar de sauna gaan wel heel anders dan naakt over straat lopen.

Iedereen in de sauna is namelijk naakt en zij zullen dan ook niet vreemd opkijken als jij in je blootje binnen komt stappen.

We hebben een ruim assortiment aan saunakleding van badjassen
en kilts, tot badslippers, en Saunalaken Luxury Home turquoise. Uitermate geschikt voor saunagebruik.

Details
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Sauna Badgoed

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Saunaspul.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Saunaspul.nl