sauna-antislipmat

Sauna-Antislipmatten

Antislip mat in de sauna!

Een ongelukje met uitglijden in de sauna zit in een klein hoekje. Daarom verdient veiligheid voor het gebruik van de sauna zeker uw aandacht. Immers uitglijden in de sauna komt, door de combinatie van water en zweet, als we niet opletten snel voor. Een antislipmat op de sauna vloer kan hier uitkomst bieden. Met een antislip saunamat  blijft de sauna in de eerste plaats een ruimte om heerlijk in te relaxen. Voorkom uitglijden in uw sauna en leg een antislipmat neer op de vloer. Onze antislipmatten zijn ook zeer geschikt voor op een tegelvloer.

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Sauna Vloermat antislip 50x50cm donkjer grijs
    Sauna Vloermat antislip 50x50cm
    € 32,89
  2. Sauna Vloermat antislip donkergrijs-lichtgrijs-creme
    Sauna Vloermat antislip in 3 kleuren 20x20cm
    € 6,90

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Antislipmat voor de eigen sauna

Veiligheid in de sauna, daar sta je zomaar niet bij stil. Door valpartijen kun je, je lelijk bezeren wanneer je in je sauna uitglijdt. Om slippartijen te voorkomen kun je hiervoor een antislipmat voor in de sauna gebruiken. Deze antislipmatten zijn erg gemakkelijk om neer te leggen in de sauna en erg efficient! Zelfs op de tegelvloer kan je deze antislipmat zonder problemen neerleggen zonder dat deze wegglijd. Antislipmatten zijn niet alleen heel functioneel. Door de vele afmetingen, kleuren en designs staan de antislipmatjes zeer decoratief in de sauna.

Veilig gebruik maken van de sauna

Val en glijpartijen zijn altijd vervelend. Als je valt in de sauna, wat over het algemeen een kleine ruimte is, loop je het risico om tegen allerlei obstakels zoals de houten zit banken of de saunakachel te vallen.
De gevolgen hiervan zijn niet te overzien. Met een antislipmat voor de sauna hoef je je geen zorgen te maken over je veiligheid. Voorzichtig zijn is natuurlijk altijd het eerste vereiste, maar als je het 100% ‘safe’ wil spelen, kan je het beste de nodige maatregelen nemen.

Een antislipmat voor de sauna is relatief goedkoop

En zeker geen overbodige luxe. Je kan je eigen veiligheid in de sauna nog verder vergroten om stevige handgrepen te plaatsen. Dit biedt nog meer grip en steun voor jezelf tijdens het gebruik van de sauna.

Antislipmatten zijn er in allerlei soorten, vormen en kleuren. Je vindt vast wel een antislipmat voor de sauna die past. Bij het plaatsen van een antislipmat moet je er wel voor zorgen dat de ondergrond droog en schoon is. Ook de mat zelf moet droog en schoon zijn. Water of ander vuil kunnen ervoor zorgen dat de mat niet goed genoeg vastzit gaat zitten en je alsnog onderuit gaat.

Antislipmat voor de sauna in allerlei kleuren

Tal van antislipmatten zijn verkrijgbaar in vele kleuren en designs. Je vind er altijd wel een antislipmat voor de sauna die bij jouw stijl past.


bruine banner

© 2020 Saunaspul.nl