Sauna geur en opgietmiddel Careline Eucamint 500ml

€ 24,75
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Sauna geur en opgietmiddel Careline Eucamint 500ml

Dit Sauna geur en opgietmiddel Careline Eucamint 500ml is uiterst aangenaam fris en stimulerend. De Sauna geur en opgietmiddel Careline Eucamint 500ml heeft een antiseptische en heilzame werking met name op de luchtwegen

Sauna opgietmiddel geeft een langdurig frisse aangename sauna geur. De sauna geur versterkt het effect van de saunawerking. Werkt verfrissend en rustgevend op de ademhalingswegen.

De Sauna geur en opgietmiddel Careline Eucamint 500ml is zeer geconsentreerd; er hoeft maar een klein beetje geurstof aan het water toegevoegd te worden om een heerlijke saunageur te verkrijgen.

Dosering : Maximaal 5 ml op 1 liter water.

Verpakking: 500ml

Sauna geur en opgietmiddel Careline Eucamint 500ml

De sauna geuren hebben de volgende eigenschappen:
Dit Sauna geur en opgietmiddel Careline Eucamint 500ml is uiterst aangenaam fris en stimulerend. De Sauna geur en opgietmiddel Careline Eucamint 500ml heeft een antiseptische en heilzame werking met name op de luchtwegen

Sauna geuren 

Een echte saunabeleving is pas compleet met een heerlijke, intense sauna geur. zoals  de Sauna geur en opgietmiddel Careline Eucamint 500ml.

De Saunaspul.nl sauna geuren hebben allemaal zo hun eigen specifieke eigenschappen: de ene sauna geur is rustgevend en ontspannend, terwijl de andere sauna geur heel verfrissend kan zijn.

Het assortiment saunageuren van Saunaspul.nl is ruim en zeer verschillend.
We maken onderscheid in twee geur producten: de sauna opgietconcentraten en de sauna etherische oliën.

Het sauna opgietconcentraat is een sterk geurende geconcentreerde vloeistof die uitstekend oplost in het water in uw saunaemmer.
Door opgieten van dit geurwater op de hete saunastenen van de saunakachel verdampt dit water en laat het een heerlijke geur achter in de sauna.

Het opgieten van water op de saunastenen heet traditioneel “een aufguss” of  “loyly” en geeft een eigen  persoonlijke geur af in de sauna. De sauna opgietconcentraten zijn verkrijgbaar in diverse sauna geuren.

De heerlijke eucalyptus geur behoort bij vele sauna genieters tot de favoriete geur en heeft een positieve invloed op uw luchtwegen.

Etherische oliën zijn natuurproducten. Behalve in de sauna zijn ze ook geschikt in een stoomcabine of een geurschaal; in de sauna zijn slechts enkele druppels nodig bij gebruik.

Voeg de Etherische saunageur olie naar keuze toe aan het water in uw saunaemmer en u kunt en giet het op bij de saunastenen.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Sauna Opgietmiddelen

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Saunaspul.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Saunaspul.nl