Sauna Kruidenschaal voor aroma verdamping 750ml

€ 86,90
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Sauna Kruidenschaal voor aroma verdamping 750ml

Productbeschrijving

Sauna Kruidenschaal voor aroma verdamping 750ml

Deze Sauna Kruidenschaal voor aroma verdamping is voor het verdampen van kruiden en Etherische oliën in de sauna. De kruidenschaal vul je met water en de gewenste kruidengeur of olie.

Sauna Kruidenschaal voor aroma verdamping hang je vervolgens boven de saunakachel. Door de warmte van de sauna kachel wordt het water met het aroma langzaam verdampt. Door het constante verdampen van water met aroma boven de hete saunastenen, ontstaat een aangenaam saunaklimaat.

De Aroma verdeler wordt direct boven de saunakachel gemonteerd door middel van een ophangketting. De Sauna Kruidenschaal voor aroma verdamping wordt geleverd met een ophangketting en 2 haken.

Afmeting: 21 cm doorsnede. hoogte 6 cm. Inhoud 750ml

Voor een optimmaal geureffect in uw sauna adviseren wij u gebruik te maken van de volgende geurproducten:

Sauna Kruidenschaal voor aroma verdamping 750ml

Lekker genieten van diverse aroma's en saunageuren kunt u met deze Sauna Kruidenschaal voor aroma verdamping die geschikt voor iedere sauna.

De Sauna Kruidenschaal voor aroma verdamping bestaat uit een metalen schaal waarin u het water met sauna-aroma kunt verdampen boven de hete saunastenen.

Door het verdampen van het water met een saunageur boven de hete saunastenen ontstaat een constante aangename luchtvochtigheid in de saunacabine.

Met een sauna opgietmiddel of olie brengt u een aromatische geur in uw saunacabine. Bij verkoudheid kunt u een verlichtende eucalyptus geur als opgiet middel gebruiken, terwijl als u zich gestresst voelt neem dan een lavendel opgiet saunageur.

Heeft u gewoon behoefte aan een lekkere geur kies dan voor een van de vele sauna geuren uit ons assortiment voor in de Sauna Kruidenschaal voor aroma verdamping.

Al onze opgietmiddelen zijn sterk geconcentreerd dus meng max. 5ml opgietmiddel op 1 liter water.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Sauna Aroma en geur verdamper

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Saunaspul.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Saunaspul.nl