Sauna geur en Etherische Olie Sinaasappel 1 L

€ 89,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Sauna geur en Etherische Olie Sinaasappel 1 L.

Productbeschrijving

Sauna geur en Etherische Olie Sinaasappel 1 L geeft een langdurig frisse aangename sauna geur. De Sauna geur en Etherische Olie Sinaasappel 1 L versterkt het effect van de saunawerking. Werkt verfrissend en rustgevend op de ademhalingswegen.

De Etherische olie is zeer geconsentreerd; er hoeft maar een klein beetje geurstof aan het water toegevoegd te worden om een heerlijke saunageur te verkrijgen.

Toepassing:
Onverdund: in aromaverstuiver, aromastenen en kruidenschaal
Verdund: met water voor sauna opgieting
Verpakking: 1 liter

Maximaal 5 ml op 1 liter water.


Etherische olie voor de sauna

Etherische olie als opgietmiddel is uiterst aangenaam fris en stimulerend. Antiseptische en heilzame werking met name op de luchtwegen. Dosering maximaal 5 ml op 1 liter water.

Sauna geur en Etherische Olie Sinaasappel 1 L

Saunaspul.nl heeft een uitgebreid assortiment Etherische oliën. Gebruik een paar druppels in een aromalamp om uw gewenste stemming/sfeer in huis of sauna te creëren.
Of voeg enkele druppels Sauna geur en Etherische Olie Sinaasappel 1 L toe in water om zelf uw gewenste geur te bepalen.


Etherische olie wordt ook wel aromatische, vluchtige olie genoemd. De Etherische oliën zijn vluchtige oliën gewonnen uit planten die al duizenden jaren overal ter wereld worden gebruikt, zolas Sauna geur en Etherische Olie Sinaasappel 1 L

Niet alleen als huismiddel tegen kwaaltjes en ongemakken, maar tevens als belangrijk bestanddeel in verzorgingsproducten of als ingrediënt voor stemming en sfeer.


Wat is etherische olie?


Etherische olie, is een stof die van nature in sommige planten of bomen voorkomt. Het wordt ook ‘vastgelegd zonlicht’ genoemd. Voor de mens is etherische olie waarneembaar als geur.

Etherische olie wordt aan de plant ontrokken op twee manieren, door waterdampdestillatie of door het persen van de schil. Er is vaak veel materiaal nodig voordat je een relatief kleine hoeveelheid etherische olie verkrijgt. Hierdoor zijn etherische oliën vaak prijzig.

Wat voor effect heeft etherische olie op de mens?


Etherische olie kan een therapeutische werking hebben op het menselijk lichaam.

Daarnaast, en meer algemener, kan een geur een emotie of stemming beïnvloeden. Zo kan je een ruimte vullen met een geur waardoor je je beter kunt ontspannen.

Hoe gebruik je etherische olie?


Etherische olie kan je op verschillende manieren gebruiken. Hieronder volgen enkele suggesties.

Verdampen in een ruimte
.

A: Met een olieverdamper, een bakje water waar je een paar druppels etherische olie in doet en wat vervolgens met een waxinelichtje wordt verwarmd, waarbij de geur vrijkomt en verspreidt in de ruimte.( zie ons assortiment aromaverstuivers).

B: D
oor een bakje water met een paar druppels erin op de verwarming te zetten.


C: Door een paar druppels op een poreus materiaal te doen. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze geurstenen. Doordat dit niet wordt verwarmd, komt de geur langzamer vrij. Voordeel is wel dat er geen vlammetje bij hoeft, en dat het water niet verdampt. Goed idee voor in de slaap- of babykamer!
Ook kan dit gemakkelijk en veilig in een kledingkast of toilet gezet worden


In een voetenbad of stoombad

Een paar druppels in een warm (voeten)bad of stoombad is reeds genoeg. Doe de druppels niet zomaar in het bad, want etherische olie lost niet op in water. Los de druppels eerst in iets anders op, zoals:


*Een handje vol zout
*Een beetje honing
*Een beetje volle melk, koffiemelk of slagroom
*Neutraal badschuim

Als lucht verfrisser:

Door een paar druppels olie op een wc-papiertje te doen, en dat vervolgens op te zuigen met de stofzuiger. Tijdens stofzuigergebruik komt nu een lekker en fris luchtje vrij.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Sauna Etherische Olie

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Saunaspul.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Saunaspul.nl