Sauna Fontein voor aroma verdamping Saunatroika

€ 63,25
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Sauna Fontein voor aroma verdamping Saunatroika

Productbeschrijving

Saunatroika fontein voor waterverdamping in de sauna met 3 fonteinen

De Saunatroikafontein voor waterverdamping is gemaakt van Fins speksteen.

Deze Sauna fontein voor waterverdamping wordt tussen de saunastenen van de saunaoven geplaatst. De saunafontein kun je met water en een geuraroma vullen. De warmte van de hete saunastenen wordt overgedragen aan de saunafontein.

Het water in deze saunafontein gaat een beetje koken waardoor er een waterfonteintje ontstaat. Het opgeborrelde water stroomt vervolgens uit de 3 fontein openingen over de hete saunastenen waarbij het water met de geurstof verdampt en de geur aroma door de sauna verpreid.

Het genieten van de opgieting kan beginnen door het verdampen van kruiden en Etherische oliën in de sauna. Bovendien is het ook nog leuk om naar te kijken. Dubbel genieten dus !

De saunafontein plaats je tussen de saunastenen van de saunakachel. Door de warmte van de sauna stenen wordt het opgietwater met het aroma langzaam verdampt. Door het constante verdampen van water met aroma door de hete saunastenen, ontstaat een aangenaam saunaklimaat.

Sauna Fontein voor aroma verdamping Saunatroika

Lekker genieten van diverse aroma's en saunageuren kunt u met deze Sauna Fontein voor aroma verdamping Saunatroika die geschikt is voor iedere sauna.

De Sauna Fontein voor aroma verdamping Saunatroika bestaat uit 1 Grote steen met 3 fonteinen van Fins speksteen waain u het water met sauna-aroma kunt verdampen boven de hete saunastenen.

Door het verdampen van het water in de Sauna Fontein voor aroma verdamping Saunatroika met een saunageur boven de hete saunastenen ontstaat een constante aangename luchtvochtigheid in de saunacabine.

Met een sauna opgietmiddel of olie brengt u een aromatische geur in uw saunacabine. Bij verkoudheid kunt u een verlichtende eucalyptus geur als opgiet middel gebruiken, terwijl als u zich gestresst voelt neem dan een lavendel opgiet saunageur.

Heeft u gewoon behoefte aan een lekkere geur kies dan voor een van de vele sauna geuren uit ons accortiment.

Al onze opgietmiddelen zijn sterk geconcentreerd dus meng max. 5ml opgietmiddel op 1 liter water.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Sauna Aroma en geur verdamper

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Saunaspul.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Saunaspul.nl