Halu Hoofdsteun Massage

€ 60,50
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Stoombad Halu Hoofdsteun Massage


Productbeschrijving

Halu Hoofdsteun Massage.

 

Met zijn vier flexibele, ronde steunen biedt het HaLu-kussen veel voordelen voor het gebruik bij beauty en massage behandelingen.

Omdat het HaLu-kussen op een voetje staat en de schotels zich vormen naar het hoofd, blijven nek en schouders vrij. Je merkt nauwelijks dat er iets onder het hoofd ligt, maar het hoofd wordt dusdanig opgetild dat het zorgt voor een comfortabele lichaamshouding. Het hoofd ligt als het ware in een holling, waardoor het hoofd niet omrolt en blijft liggen in de stand zoals je het hoofd weglegt. De nekspieren kunnen volledig ontspannen.

Het achterhoofd, de nek en de schouders zijn geheel vrij waardoor de behandelaar zijn massage eenvoudig kan uitvoeren. Daarnaast kan het hoofd door de schotels gekanteld worden waardoor het zellfs mogelijk is om de spieraanhechtingen op het achterhoofd te masseren zonder het hoofd op te hoeven tillen.

Materiaal: kunststof

Wordt geleverd inclusief textielen hoesje.

Hoofdsteunen voor sauna en stoomcabine

Lekker in uw eigen stoomcabine tot rust komen


Liggen in de stoomcabine op een bank wordt een stuk comfortabeler met een sauna hoofdsteun. Optimaal comfort in Hamam of Turks stoombad. Het voelt niet alleen een stuk prettiger voor uw lichaam. De doorbloeding van uw lichaam wordt ook gestimuleerd bij een goede gezonde lighouding in het stoombad. Bij Saunaspul.nl heeft u een ruime keuze in hoofdsteunen voor stoombad en sauna. Deze hoofdsteunen zijn speciaal voor de stoombad en sauna bedoeld en hebben een ergonomische vorm. 

Kiest u voor een hoofdsteun in Hamam of Turks stoombad?

Volledig van kunststof gemaakt en is uitgerust met een HaLu scharnier en voorzien van holle schotels.  Voor optimaal comfort in Hamam of Turks stoombad.  Dit vormt zich naar de vorm van het hoofd wanneer u erop gaat liggen. De vier voorgevormde schotels zorgen dat het gewicht van het hoofd optimaal wordt verdeeld, wat zorgt voor een hoog ligcomfort.

 

Details
Levertijd1 tot 3 werkdagen
SaunaAccessoires

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 2-4 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 100.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 12.50 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 100.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 12.50 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Saunaspul.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Saunaspul.nl