Sauna oven stenen graniet exclusief groot

€ 134,50
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen

Sauna oven stenen graniet exclusief groot

Productbeschrijving

Saunakachel stenen van graniet groot formaat vanaf ca 10 cm. De rode kleur van de steen zorgt voor een mooie warme uitstraling.

Deze sauna oven stenen komen uit Finland en worden Olivindiabas genoemd. Deze sauna ovenstenen zijn uitermate resistent aan extreme temperatuurschommelingen. De ovenstenen hebben ook een zeer hoge warmte capaciteit, dat wil zeggen dat als de saunastenen worden opgegoten met koud water de temperatuur van de stenen niet spontaan afneemt.

De hoge dichtheid van de saunastenen zorgt ervoor dat de saunaoven niet vervuild raakt en daardoor niet goed meer functioneert.

Kenmerken van deze ovenstenen:

De stenen zijn zeer grondig gereinigd en direct klaar voor gebruik.
Vrij van asbest en andere gevaarlijke stoffen.
Saunastenen zijn extreem thermisch belastbaar.
Zeer zuiver natuurlijk materiaal.

Lange levensduur. Aangename zachte saunadamp.

Geschikt voor hout. gas en elektrische ovens

Verpakking: 20 kg in doos.

De hoeveelheid saunastenen rondom het electrisch verwarmingselement nemen de warmte op om die vervolgens als stralingswarmte weer af te geven aan de saunaruimte.

Hoe meer saunastenen er geplaatst zijn hoe groter het warmte volume dat afgegeven kan worden aan de sauna.

Zo wordt de warmte van de saunastenen en de saunakachel bijna lineair afgevoerd en merk je bijna niet of de saunakachel aan het opwarmen is. Een ruimte temperatuur van ca 65 ° C is ideaal voor een saunaklimaat om lekker te kunen ontspannen en genieten van de warmte in de sauna.

Op de saunakachel zit een regelthermostaat waarmee je de temperatuur in de sauna goed kunt instellen.
Indien het sauna klimaat wat droog en warm is kun je water opgieten eventueel met een geuraroma om het saunaklimaat wat milder en vochtiger te krijgen.

Een hygrometer voor in de sauna is een geschikt meetinstrument om de luchtvochtigheid in de saunaruimte te kunnen meten.

Sauna oven stenen graniet rond

Een perfecte saunakachel met de juiste ovenstenen

Bij saunakachels van Saunaspul.nl is het belangrijk dat de sauna oven stenen die op boven op de saunakachel liggen direct worden verhit.

Dit is heel belangrijk want de verhitte sauna oven stenen houden de warmte vast en verwarmen zo indirect de saunacabine. Saunaspul.nl levert uitsluitend uitstekende kwaliteit sauna oven stenen met een keurmerk voor uw veiligheid.

Wij leveren saunakachels voor elk type sauna

Het belangrijkste element in een sauna is de Saunakachel. Immers een sauna zonder goede en voldoende verwarming geeft niet het gewenste sauna effect.

Het vermogen van de saunakachel is het uitgangspunt om voor uw saunaruimte de juiste kachel te kunnen kiezen. Als stelregel kun je ongeveer aanhouden dat 1 KW kachelvermogen geschikt is om 1M3 saunaruimte te verwarmen om een milde aangename warmte en ontspannende temperatuur te krijgen. Daarbij is iets overcapaciteit van de kachel wenselijk. Dus voor een sauna van 15m3 heb je minimaal een saunakachel nodig van 15KW.

Om de luchtvochtigheid te verhogen in de saunacabine wordt er water met eventueel een geurstof op de hete sauna oven stenen gegorten voor verdamping.

Moderne sauna kacheltechniek met een modern design maar wel ouderwets lekker zoals de sauna bedoelt is.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Sauna Saunakachels

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Saunaspul.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Saunaspul.nl