Sauna kruiden Verdampschaal koper

€ 119,00
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Sauna kruiden Verdampschaal koper

Productbeschrijving

Sauna kruiden Verdampschaal koper voor aroma verdamping

Deze Sauna kruiden Verdampschaal koper voor aroma verdamping is voor het verdampen van kruiden en Etherische oliën in de sauna. De Verdampschaall vul je met water en de gewenste geurolie.

Hoogwaardig handgemaakte koperschaal, die de warmte uitstekend geleid en van hoogwaardige duurzame kwaliteit is. Deze koperschaal is een blikvanger in iedere sauna en ideaal als verdamper.

De koperen schaal is voorzien van een ophangketting van 1 meter, die variabel instelbaar te bevestigen is aan het plafond. Tevens is de schaal voorzien van een houten grip die met een derde ketting aan de schaal te bevestigen is.

Koper is een natuurproduct en hierdoor ontstaat er in de loop der tijd bij gebruik een natuurlijke glans. De verkleuring van het koper zodra de schaal verhit wordt is uniek om te aanschouwen.

Tevens is de schaal erg gebruiksvriendelijk doordat u deze slechts hoeft te vullen met water waaraan kruiden, zoutbrokken of geurstoffen zijn toegevoegd.

Zo kunt u direct genieten van een aangename geur in uw sauna!

Leverbaar in:

  • model inhoud 900 ml
Voor een optimmaal geureffect in uw sauna adviseren wij u gebruik te maken van de volgende geurproducten:

Sauna kruiden Verdampschaal koper

Lekker genieten van diverse aroma's en saunageuren kunt u met deze Sauna kruiden Verdampschaal koper die geschikt voor iedere sauna.

De set bestaat uit een Sauna kruiden Verdampschaal koper waarmee u het water met sauna-aroma kunt verdampen met de hete saunastenen.

Met een Sauna kruiden Verdampschaal koper brengt u een aromatische geur in uw saunacabine. Bij verkoudheid kunt u een verlichtende eucalyptus geur als opgiet middel gebruiken, terwijl als u zich gestresst voelt neem dan een lavendel opgiet saunageur. Heeft u gewoon behoefte aan een lekkere geur kies dan voor een van de vele sauna geuren uit ons accortiment in combinatie met deze Sauna kruiden Verdampschaal koper.

Details
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Sauna Aroma en geur verdamper

Leveringskosten en verzendkosten

Uw bestelling wordt zorgvuldig door onze eigen bezorgservice of pakkettdienst bij u thuisbezorgd.

Is uw artikel op voorraad? Dan wordt het product binnen 3-5 werkdagen bij U thuis bezorgd. Maar meestal al de volgende dag.

Verzendkosten binnen Nederland:
Uw bestelling wordt 
gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten

*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzend kosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.


Verzendkosten België:

Uw bestelling wordt gratis bezorgd ( vanaf 250.00 euro orderwaarde)
Beneden deze orderwaarde betaald u 15.00 euro verzendkosten
*m.u.v. De speciale producten die afzonderlijk vervoerd moeten worden, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces bij het product aangegeven.

Betaling
U betaalt veilig en vertrouwd online bij Saunaspul.nl.
U kunt betalen met:

iDeal
Betalen met iDeal
Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving)
Betalen per bankoverschrijving
Betalen via Bancontact (voor onze Belgische klanten)

Betalen met Bancontact / MisterCash

Veilig bestellen

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend om uw order goed te kunnen verwerken en hierover met u te kunnen communiceren. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

© 2020 Saunaspul.nl